Szolgáltatásaink cégeknek

Üdvözlöm!

Engedje meg, hogy röviden bemutassam a közel 25 éve működő és dinamikusan fejlődő AMO Takarító és Szolgáltató Bt-t.

Cégünk 1991-ben jött létre, ettől az évtől kezdve partnerünk a 100%-ban amerikai tulajdonú Guardian Kft., amely egyike a világ három vezető síküveg-gyártó vállalatának. Az amerikai gyárhoz amerikai üzletszemléletet kellett elsajátítanunk, így az országban elsőként vezettünk be ebben a szolgáltatási ágban 21. századi technológiákat, és vettük igénybe az ehhez szükséges humánerőforrást. Megváltoztattuk dolgozóink mentalitását, amelyben sokat segített a gyárat jellemző szellemiség. Későbbi munkáink során is ezt a szemléletet tartjuk követendő példának, ez sikerünk egyik titka és záloga. A csapatunkban maradás feltétele a mai napig az alapításkor megállapított elvekhez való alkalmazkodás. Mivel cégünk filozófiájává a minőség vált, ezért idővel Orosháza város minden külföldi érdekeltségű gyára az AMO Bt-t választotta partneréül.

Az újabb és újabb kihívásoknak eleget téve bővítettük palettánkat, és ma már ipari területek takarításában is jártasak vagyunk.

A cég dinamikus növekedése lehetővé tette, hogy más szolgáltatási ágakban is megjelenjünk, ezért évek óta üzemeltetünk étel-, ital- és snack automatákat.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, kérem, forduljon hozzánk bizalommal,

Üdvözlettel
Orovecz Gyöngyi
Ügyvezető